Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2017

Ανακοίνωση του πολιτικού σχηματισμού «Ελληνική Αναγέννηση»

Με αφορμή την ορκωμοσία του νέου Προέδρου των ΗΠΑ η «Ελληνική Αναγέννηση» τονίζει ότι κανένα κόμμα που υπάρχει σήμερα στο πολιτικό τοπίο της χώρας και υπερασπίζεται τα Εθνικά ιδεώδη, δεν μιλάει ανοιχτά κατά των δυναστών μας. Της Ευρωπαϊκής Ένωσης, του Ευρώ και του ΝΑΤΟ. Αυτό δείχνει ότι κόμματα όπως η Χρυσή Αυγή, το κόμμα του κ. Καρατζαφέρη, που υπέγραψε μάλιστα και το μνημόνιο, με τον κ. Μπαλτάκο αλλά και του κατά τα άλλα συμπαθή, Φαήλου Κρανιδιώτη, δεν είναι παρά δεκανίκια του συστήματος τα οποία θα αποδείξουν τον ρόλο τους όταν το υπάρχων σύστημα τα χρειαστεί.
Εξάλλου δεν είναι τυχαίο ότι οι τέσσερις προαναφερόμενοι πολιτικοί αρχηγοί, έχουν τον τελευταίο καιρό κάνει προσπάθειες προσέγγισης μεταξύ τους, ο καθένας για τους λόγους του.
Η  Ελληνική Αναγέννηση, δεν μπορεί να θεωρήσει πατριωτικό κόμμα, κανένα από τα ανωτέρω από την στιγμή που δεν αποκηρύσσουν μετά βδελυγμίας τους δυνάστες του Έθνους μας. Δεν είναι πρακτικά δυνατόν η χάραξη εθνικής πολιτικής, εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, του Ευρώ και του ΝΑΤΟ (τουλάχιστο όπως αυτό το γνωρίζουμε μέχρι σήμερα).

Σε ένα κόσμο που αλλάζει με φρενήρης ρυθμούς το πολιτικό σύστημα στην Ελλάδα παραμένει βαλτωμένο επί δεκαετίες! Η Ελληνική Αναγέννηση δεν αναγνωρίζει το σύστημα αυτό και το υπάρχων Σύνταγμα της Ελλάδος και σιωπηρά αναμένει την ολοκληρωτική επανάσταση του Ελληνικού λαού για να επαναφέρει αξίες που κάνουν ένα Έθνος να έχει τα χαρακτηριστικά του γνωρίσματα, όπως η γλώσσα, η θρησκεία, η ιστορία και οι πολιτιστικές καταβολές. Δεν υπάρχει πρόοδος και ανάπτυξη αν ξεριζώσεις τις ρίζες ενός Έθνους, μόνο επάνω σε αυτός μπορεί να γεννηθούν νέες μεγάλες ιδέες και υπάρξει  Ελληνική Αναγέννηση σε όλους τους τομείς.        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου